Galadiner Lions Club
Wildervank, 29 september 2012

De Lions Club Veendam heeft op 29 september een galadiner georganiseerd in de Margaretha Hardenbergkerk.

De locatie was ook het doel van de opbrengst van deze avond. Er waren 160 gasten, die van een uitstekende 5-sterren diner uit de keuken van Hotel Parkzicht konden genieten. De ceremoniemeester Arno van der Heijden praatte de avond aan elkaar en hield samen met de burgemeester van Aa en Hunze, Eric van Oosterhout, een kunstveiling. De avond werd besloten met swingende dansmuziek. De uiteindelijke opbrengst werd middels een cheque van 12.500 euro door de voorzitter van de Lions Club, Geert Jan Strating aan onze voorzitter Harry Hartsema overhandigd. De bedoeling is om dit aan te wenden voor een nieuwe keuken.

De Stichting Wildervanck-Wildervank is de Lions Club Veendam hiervoor uiteraard zeer erkentelijk !

Zie ook: www.veendammer.nl