Wildervank, 23 november 2013

De intocht start omstreeks 13.00 uur vanaf het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum.

Vanaf 13.30 uur zal een dansgroepje pieten een dansdemontratie geven op het podium op de parkeerplaats naast de Supercoop, in afwachting van de komst van de Sint. Ook zal er een komisch duo pieten op het podium verschijnen.

Omstreeks 14.00 uur zal de Sint en zijn Pieten aankomen bij de Supercoop en welkom worden geheten door Anita Pleszynski en Grietto Visser, voorzitter van Ondernemersvereniging Wildervank.

Omstreeks 15.00 uur zullen de kinderen, ouders en grootouders door Sinterklaas worden uitgenodigd mee te gaan naar het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum waar een geweldig Sinterklaasfeest wordt gehouden.

Er zijn optredens van zwarte pieten en een pietendisco. De kinderen krijgen een drankje en na afloop van het feest een traktatie. Ze kunnen allemaal even met de Sint of zijn pieten praten, of een handje geven.

Omstreeks 16.30 uur wordt het feest afgesloten.