Home
Stichting Wildervanck - Wildervank
Margaretha Hardenberg
Cultuurcentrum
kleine
 concerten
presentaties
recepties
lezingen
tentoonstellingen
trouw en rouw
etc. etc.
E-Nieuwsbrief 5, jaargang 6
Wildervank, december 2013

Kerstmarkt

Na een jaar afwezigheid, als gevolg van een interne restauratie, houden wij dit jaar opnieuw een gezellige kerstmarkt in het thans prachtige Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum.

Vrijdagavond 13 december en zaterdagmiddag 14 december zijn de gebruikelijke stands uiteraard weer aanwezig, aangevuld met een aantal buurtbewoners, die ten bate van de stichting allerlei artikelen aan de man proberen te brengen.

Ook dit jaar wordt op de vrijdagavond de markt muzikaal omlijst met optredens van de Vrouwen van Nu. Zaterdagmiddag komen de Christmas Four een optreden verzorgen in een zeer toepasselijke Charles Dickens stijl. Ook is Kerstman aanwezig, terwijl buiten Zwarte Dorus enige tijd muzikaal de aandacht zal vestigen op onze kerstmarkt.

Natuurlijk is aan de inwendige mens gedacht. Naast de traditionele Glühwein kan men zich te goed doen aan een kop snert, broodje beenham of een gehaktbal.

Vrijdagavond 13 december 17.30 ~ 21.30 uur
Zaterdagmiddag 14.00 ~ 17.00 uur

Kerstzangmiddag

Zondag 15 december, de dag na de kerstmarkt worden de kerstactiviteiten op initiatief van de Vrouwen van Nu afgesloten met een kerst-zangmiddag met medewerking van:

• Vrouwenkoor Vrouwen van Nu Wildervank/Pekela
• Chr.gemengd koor Sursum Corda Oude Pekela
• Chr. Mannenensemble Pekela
• Shantykoor Noszelie Stadskanaal
• Duo Gert en Kiny

Elk koor zingt uit zijn of haar repertoire en daarnaast zullen natuurlijk ook diverse kerstliederen worden gezongen. Tijdens het optreden wordt een collecte gehouden voor de restauratie van de Margaretha Hardenberg Kerk.

Aanvang 14.30 uur, toegang gratis.
ANBI - K.v.K. 41015563
NL73 INGB 0660 3227 14
© 2008-2020 Stichting Wildervanck - Wildervank