Wildervank, februari 2014

Byzantijns Koor

Zondagmiddag 9 februari treedt het Byzantijns Koor onder leiding van Cas Straatman op in de geheel gerestaureerde Margaretha Hardenberg Kerk. In haar nieuwe gedaante heeft de kerk een naamsverandering ondergaan en heet voortaan “Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum”.

Voor het Byzantijns Koor is dit gebouw met zijn prachtige akoestiek een uitgelezen plek om hun programma van mooie en bijzondere Russische liederen uit te voeren. Dit unieke koor van geschoolde stemmen zingt melodieën uit het Russisch leven en al zal vrijwel niemand de taal verstaan toch zullen de klanken menig toeschouwer ontroeren.

Voor een muzikale belevenis op hoog niveau is het waard om op zondagmiddag 9 februari een bezoek te brengen aan het “Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum.”

Organisatie: Stichting Kleinkunst Veendam

Zondag 9 februari 2014