Home
Stichting Wildervanck - Wildervank
Margaretha Hardenberg
Cultuurcentrum
kleine
 concerten
presentaties
recepties
lezingen
tentoonstellingen
trouw en rouw
etc. etc.
E-Nieuwsbrief 5, jaargang 7
Wildervank, mei 2014

Blue Grass Boogiemen

The Blue Grass Boogiemen, bekend van diverse evenementen als Oerol, Noorderslag, Lowlands en vele internationale festivals van Amerika tot Japan. Zij treden op met akoestische instrumenten rond een microfoon of helemaal onversterkt.

In eigen land wonnen The Blue Grass Boogiemen maar liefst zes keer de Gram Parsons-Award als 'beste akoestische band' en de Silver Fiddle. Onlangs werden zij als 'de echte helden van het Blue Highways-Festival' bestempeld in het Utrechts Nieuwsblad nadat zij Chris Hillman, ex-lid van de bekende band The Byrds, begeleidden tijdens het prestigieuze Americana-festival in Vredenburg.

Verder werden zij tijdens het 'European World of Bluegrass'-festival, wat jaarlijks georganiseerd wordt door de European Bluegrass Music Association, verkozen tot 'Most popular European Bluegrass Band'. The Blue Grass Boogieman wonnen in Ierland "The Waterford Crystal Bowl" op het Guinness International Bluegrass Festival.

Zaterdag 17 mei 2014
Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur
Toegang € 10,- incl. consumptie

www.bluegrassboogiemen.nl
ANBI - K.v.K. 41015563
NL73 INGB 0660 3227 14
© 2008-2020 Stichting Wildervanck - Wildervank