Wildervank, 13 oktober 2014

Las Ninas y Compadres

Een uniek orkest treedt op in het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum in Wildervank. In dit prachtig gerestaureerde 350 jaar oude kerkgebouw wordt een sfeervol programma met heerlijke luistermuziek gebracht.

Met het voorbeeld van André Rieu voor ogen is dit strijkorkest ontstaan. Smaakvol gekleed brengen de 20 muzikanten een programma van klassieke, operette en populaire muziek voor het voetlicht.

Onder leiding van dirigent George van der Kam hebben Las Ninas y Compadres een hoog professioneel peil bereikt met nummers van Strauss, Lehar en Andrew Lloyd Webber. De solisten zijn de sopraan Hermien Cats en de bariton Bert Kraan. De presentatie is in handen van Henri Wierth.

Zaterdag 25 oktober 2014
Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur
Toegang € 5,--

www.lasninas.nl

Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende

In de afgelopen jaren is door steun van overheden, fondsen, bedrijven en particulieren en de fantastische inzet van onze vrijwilligers een grote gedaanteverwisseling van ons gebouw tot stand gebracht ! Het wachten is nu op de schilder, die pilaren nog zal marmeren.

Al enige jaren ontvangen wij regelmatig donaties, waarvoor onze hartelijke dank !
De bovengenoemde instanties hebben ons geholpen bij de restauraties, maar zullen geen structurele bijdrage leveren. Willen we onze activiteiten voortzetten in dit prachtige gebouw dan zijn wij afhankelijk van uw donaties in de toekomst.

Graag zien wij uw donatie overgemaakt op bankrekeningnummer
NL73 INGB 0660 3227 14 t.n.v. de Stichting Wildervanck-Wildervank.
Elk bedrag is welkom. Bij voorbaat onze dank !

Verder programma (onder voorbehoud)

Vrijdag 31 oktober : Halloween voor kinderen
Dinsdag 4 november : Theatervoorstelling “Omdenkers”, een productie van de Joseph Wresinsky Cultuur Stichting i.s.m. Stichting Arm in Arm Veendam e.o. www.wresinskicultuur.nl
Zaterdag 22 november : Intocht Sinterklaas