Home
Stichting Wildervanck - Wildervank
Margaretha Hardenberg
Cultuurcentrum
kleine
 concerten
presentaties
recepties
lezingen
tentoonstellingen
trouw en rouw
etc. etc.
E-Nieuwsbrief 1, jaargang 8
Wildervank, april 2015

Groot voorjaarsconcert door popkoor Funism uit Veendam.

Zaterdag 18 april 2015 geeft Popkoor Funism weer haar grote voorjaarsconcert in het Margaretha Hardenberg cultuurcentrum in Wildervank !

Zaal open om 19.30 uur
Aanvang 20.00 uur

In de pauze verloting met leuke prijzen!
Voor deze hele avond vermaak betaal je slechts € 6,00
Start voorverkoop op donderdag 2 april bij de leden of bij I-KOOK Keukens VeendamEven voorstellen!

Wij zijn gemengd popkoor Funism onder leiding van Ninke Sluiter Ballema. Opgericht in 2006 en inmiddels uitgegroeid tot het maximum van 35 leden. Van de 35 leden zijn er momenteel 3 man. Deze mannen vragen dan ook om versterking van serieus geïnteresseerde mannen.

Bij ons koor staat het plezier in het zingen voorop! Het koor bestaat uit een gezellige ongedwongen groep mensen van diverse leeftijden.

Het repertoire varieert van de klassieke popnummers tot de eigentijdse hedendaagse nummers. De meeste nummers worden gearrangeerd door Ninke en allemaal meerstemmig gezongen. Het repertoire omvat veelal Engelstalige maar ook Nederlandstalige nummers.

Het koor leert er per seizoen gemiddeld 5 nieuwe nummers bij waardoor de gevarieerdheid bij de optredens gewaarborgd blijft. Wij treden ongeveer 5 keer per jaar op waarvan er in principe twee vast staan, het voorjaars concert in april en deelname aan het vocaal festival in Annen. Het voorjaarsconcert was de laatste keer (12 april 2014) helemaal uitverkocht, wat aangeeft dat het koor wint aan populariteit. Om de stemmen goed tot hun recht te laten komen treden wij uitsluitend op zonder teksten onder onze neus. Van de leden vraagt dit natuurlijk enige discipline, maar dit is geen probleem.

Wij repeteren op de woensdagavond in het verenigingsgebouw van de hervormde gemeente aan de Nieuweweg in Muntendam. Mensen die geïnteresseerd zijn in ons koor kunnen meer vinden op onze website:

www.funism.nl
ANBI - K.v.K. 41015563
NL73 INGB 0660 3227 14
© 2008-2020 Stichting Wildervanck - Wildervank