Wildervank, maart 2017

Zaterdag 8 april 2017
Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur
Entree € 6,00

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij I-KOOK Veendam, Transportweg 10, bij de leden en mits niet uitverkocht aan de zaal.

Even voorstellen!

Wij zijn gemengd popkoor Funism onder leiding van Ninke Sluiter Ballema.
Opgericht in 2006 en inmiddels uitgegroeid tot het maximum van 35 leden. Van de 35 leden zijn er momenteel 5 man waarvan er 2 pas lid zijn. Deze 2 nieuwe leden zullen nog niet aan het hele concert deelnemen aangezien wij de teksten van de partijen uit het hoofd leren.

Bij ons koor staat het plezier in het zingen voorop! Het koor bestaat uit een gezellige ongedwongen groep mensen van diverse leeftijden. Het repertoire varieert van de klassieke popnummers tot de eigentijdse hedendaagse nummers. Alle nummers worden gearrangeerd door Ninke en allemaal meerstemmig gezongen. Het repertoire omvat veelal Engelstalige maar ook Nederlandstalige nummers. Het koor leert er per seizoen gemiddeld 5 nieuwe nummers bij waardoor de gevarieerdheid bij de optredens gewaarborgd blijft.

Wij treden ongeveer 5 keer per jaar op waarvan er in principe altijd 1 vast staat, het voorjaarsconcert in april in het prachtige Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum in Wildervank. Deze locatie is schitterend gerestaureerd en heeft een fantastische akoestiek!

Het voorjaarsconcert was in 2016 helemaal uitverkocht, wat aangeeft dat het koor wint aan populariteit.

Om de stemmen goed tot hun recht te laten komen treden wij uitsluitend op zonder teksten onder onze neus. Van de leden vraagt dit natuurlijk enige discipline maar dit is geen probleem. Wij repeteren op de woensdagavond in het verenigingsgebouw van de hervormde gemeente aan de Nieuweweg 2 in Muntendam. Mensen die geïnteresseerd zijn in ons koor kunnen meer vinden op onze website www.funism.nl Op deze website staan alle contactgegevens .

Dit jaar wordt het voorjaarsconcert op zaterdag 8 april gegeven. In de pauze is er een verloting met leuke prijzen!

Graag tot dan!